Tack för tipset ...

Tack för tipset Lise; det gav utdelning direkt. Kolla in Linda Rosings inlägg om det som stod "Igår dagens aftonbladet". Jag skiter i om man ska tycka att det är något eftersträvansvärt eller skrattretande att vara "stureplans darlings". Däremot låg jag praktiskt taget dubbel när jag läste denna underbara både sär- och sammanskrivning. Förvisso var tidningen som åsyftas dagens tidning i går men... Äh, jag tror inte att jag behöver skriva mer.

Tack Anders för besökarboomen.


Nu är klockan ungefär halv tio på kvällen och antalet besökare idag är hittills 45 (fler om man tror mer på sitemeter). Det är alltså mer än tre gånger så många som igår, 8-9 gånger så många som i söndags och ungefär dubbelt så många som mitt tidigare all time high.

Återkommer när hela dygnet har gått och jag har sett den fulla effekten. Hoppas att nedgången är långsammare än uppgången har varit.

Ohoj!

/Aaron

Läs även andra självutnämnda experters åsikter om , , , , ,


200 spänn

Idag tog jag på mig ett par shorts som jag inte använt på ett tag. Något prasslade i fickan och gissa vad det var! 2 st skrynkliga hundralappar. Skrynliga pengar är också pengar. Små saker som förgyller dagarna.


/Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Läsarbilder

Aaron korrektur har fått sina första läsarbilder och som en direkt följd (om än några månader(?) senare) publiceras de här.

Nu vill jag uppmana alla läsare att följa i Ozjeppes fotspår och skicka in de särskrivningar som ni fångat på bild till info@aaronkorrektur.se. Tillsammans är vi starka ... och många ... eller åtminstone sådär en 5-6 stycken ...


Någon har tagit varje möjlighet att särskriva; det verkar nästan vara med vilje.


Den outtömliga källan - mataffären. Här är det Coop i Orminge som visar bakfötterna.


All sorts kål som är vit säljs för 4.90 kr/kg. Eller kanske det finns olika sorters vitkål. Jag fattar ingenting!

Tack än en gång till Ozjeppe för bidragen.

Tjipp,
Aaron

Läs även andra bloggares tosserier om , , ,

Kan inte komma på nån rubbe

Jag kunde inte komma på någon rubrik till detta inlägg vilket fick mig att i rubriken citera något som jag möttes av en dag då jag slog upp Ystads allehanda på den tiden då jag jobbade där. Ovanstående rubrik var tryckt i tidningen vilket antagligen var resultatet av en redigerares slarv. Jag föraktar slarvande redigerare samtidigt som jag älskar dem eftersom de ger mig chansen att raljera över dylika misstag.

Jag har egentligen inget att uppdatera med; ingenting är nytt under solen. Men eftersom jag märkt att jag inte uppdaterat på en månad fyller jag åtminstone på med ett par särskrivningar. En gammal hederlig klassiker och en inte längre rykande färsk. :)


En gammal hederlig klassiker vars form vi sett tusen och åter tusen gånger - höst nytt.


Och en i förra veckan rykande färsk särskrivning som troligen syntes i många konditoriers skyltfönster i lördags - kanel bullens dag. Foto: Linda på wwled.

Tjing tjong!

/Aaron

Läs även andra språkfascisters åsikter om , , , , , ,

RSS 2.0