Kärleksutmaningen

Jag antar härmed Andreas utmaning (med ett ursprung som jag inte kan redogöra för) som tydligen är avsedd att fylla bloggosfären med kärlek. Kärleken som jag tänkte bidra med var den flyktiga kärleken mellan en vind och ett rosenblad. Tyvärr hittade jag inget youtubeklipp med Vreeswijk utan bara en massa covers; den här är okej. P g a originalbrist blir mitt bidrag istället Polaren Pärs olyckliga kärlek till den hårdkokta Ann-Katarin Rosenblad.Jag utmanar vidare Linda och Björn.

Tjing tjong!

/Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Särskrivningar, särskrivningar, särskrivningar!

Idag ska jag avhandla endast mitt favoritämne. Jag ska publicera ett gäng särskrivningar.

Jag vill börja med att tacka Andreas för bidraget som får bli helgens särskrivning och troligen tidernas konstigaste. Toshiba är helt snurriga - "vardag särenden"!(?)
Därefter kommer ett potpurri av bilder insamlade under bilsemestern i småland. Bland annat dyker den tidigare omskrivna "hant verk" upp.


Hant verk


Amerika glas - vad nu det är ...


Godisarna i påsen är "super salta" - classic!


På scandics internteve kan man ändra rummets temperatur under menyvalet "klimat kontroll". Alltid pinsamt när stora företag gör stora missar.

Till sist en bild som inte har det minsta med särakrivningar att göra men som tillägnas min blivande svåger. Jag är lika glad över att bli hans svåger som han verkar vara över att bli min. Jag har fångat "polisskolan" i Växjö på bild. Hoppas att de har en kapten Harris och att du, käre svåger, kan bli hans Mahoney när (märk: ej "om") du kommer in.


Det är en polisbil innanför fönstret, bakom spegelbilden av vårt numera avsålda fordon.

Klart slut!

Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Nybros James Bond

Idag var vi och besökte 007museet i Nybro. Det var rätt mediokert men killen som hade det var skitrolig och oootroligt insnöad, på gränsen till neurotisk. Kolla här.


Kul!

Har samlat särskrivningar men kan inte publicera dem förrän jag kommer hem. Dagens särskrivning är i a f "hant verk" som finns till salu i Glasriket.

Semester på er,

Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Semester

Nu sticker aaron på semester!

Tjohoo!

/Aaron
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Klantarnas klant 2

Döm om min förvåning när jag någon dag efter att jag senast angripit Jonsgården i ett blogginlägg slår upp morgontidningen vid frukostbordet och får läsa det här. I stort sett samma ledare med exakt samma särskrivning i. Snacka om att Jonsgården (eller någon dålig redigerare) är klantarnas klant. Se föregående inlägg för mer ingående motiv för min attack på Sydöstran och Jonsgården.

"Av rättades" får alltså bli inte bara dagens utan hela veckans särskrivning.

Over and out,

Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

RSS 2.0