Trasig dator

Min dator är trasig.
:´(

Hemskandes otrevligt. Det gör att bloggandet blir lidande. Sitter nu på stadens bibliotek och har därför svårt att hosta upp en "Dagens särskrivning". Så jag återanvänder en gammal goding.


"Hallon Likör" gjord enligt "Original Recept".

Fantastiskt!

/Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Att förstöra en bra krönika...

Hampus Engqvist är krönikör på den lokala morgontidningens ledarsida. Vanligtvis är han lysande och i just denna frågan delar jag nog hans inställning. Hans texter är i det närmaste felfria. Därför stör det mig etter värre när han idag presenterar ett sammelsurium av knepiga språkfel och type-o's. Det har t.o.m. smugit sig in en särskrivning vilket var det som fick min bägare att rinna över och det är därför jag skriver detta blogginlägg och utnämner Engqvists "a-kasse avgiften" till dagens särskrivning.

Här är den. Krönikan finns att läsa i sin helhet på sydöstrans hemsida.


Up, up and away!

Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kul gammalt klipp

detta är bland det roligaste jag sett Filip & Fredrik göra. Sanslöst kul. Det blir inte mindre skrattretande av att poliserna inte har en aning om vad de ska ta sig till och framstår som helt tappade.

Så till dagens särskrivning. Det bor nån innanför den här dörren. Om man knackar kommer han kanske och öppnar.Adios!

Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Dagens särskrivning...

...finns på en av mig nyfunnen blogg. Fast jag håller inte med om att det skulle vara världens värsta av två anledningar: 1. personen som författat detta är mycket svag språkligt och har troligtvis antingen ett annat första språk eller läs- och skrivsvårigheter. 2. Särskrivningarna på lappen är inte värre än några andra. Det är faktiskt inte heller särskilt svårt att förstå vad det står. Däremot vinner nog denna lapp priset för "flest särskrivningar på minst antal ord" eller nåt sånt.

Hejdå,

Aaron

Läs även andra bloggares åsikter om särskrivning, språkfel, språk

RSS 2.0